Aqui recopilamos la información sobre  los talleres que realizamos desde ASSTEC.

taller de python turtle


Sábado, 1 de Diciembre del 2018
Sala Gran de Casa Nebot

Con motivo de la semana internacional de la programación ASSTEC realizó un taller de programación para todas las edades.
En esta ocasión hemos elegido una versión simplificada del lenguaje de programación conocido como Python.
Gracias a nuestra tortuga informática, hemos sido capaces de hacer dibujos muy curiosos a la vez que aprendiamos comandos básicos de programación.

taller de magnetisme
"atrau-te"
Aquest taller s'ha convertit en un clàssic de la nostra associació: Experimentar el camp magnètic amb llimadures de ferro i amb un fluid ferromagnètic, vore amb els propis ulls la levitació magnètica, com en els trens mes moderns, accelerar boles d'acer amb un canó de gauss que simula LHC del CERN, tractar d'endevinar on es pararà el pèndol magnètic, fer boniques i divertides escultures amb torques e imants i, com no, jugar amb els nostres cotxes magnètics.
Amb aquest taller aprenem com funciona el camp magnètic experimentant amb ell  mitjançant el joc.
Fins ara, hem portat el taller a les Trobades d'Escoles en Valencià (Maig 2018 a Bétera), a l'APLEC del Camp del Túria (Setembre del 2018 a Bétera) i al projecte "+Conciencia" (Novembre 2018) en col·laboració amb la Creu Rotja. El projecte "+Conciencia" realitza activitats per a inmigrants amb l'objectiu d'utilitzar la ciència com una ferramenta d'integració social.

investiga los materiales que han cambiado tu vida


Miercoles, 23 de Mayo del 2018
Sala de Juntas de Casa Nebot
taller de code


Sábado, 9 de Diciembre del 2017
Sala Gran de Casa Nebot

Con motivo de la semana internacional de la programación ASSTEC realizó un taller de programación para todas las edades.
En nuestra primera ocasión utilizamos la versión offline de "Star Wars: Building a Galaxy with code" disponible desde la página https://code.org/
Utilizando programación por bloques fuimos capaces de construir un pequeño videojuego basado en Star Wars a la vez que ibamos aprendiendo las bases de la programación.